Café De Kleine Burcht,
een oergezellig café in het mooie oude Zuiderzeestadje Kuinre.
Centraal gelegen in de kop van Overijssel, tussen het IJsselmeer en de Weerribben, aan de rand van het Kuinderbos. Je kunt er terecht voor een kopje koffie, een lekkere lunch, een snelle snack, een menu of alleen een drankje. Het grote terras is al open bij de eerste zonnestralen.

Cafetaria
Voor de kleine en de grote trek. Kijk op onze menukaart (linkje) voor de ruime keuze in patat en snacks. Om ter plekke op te eten of om mee te nemen.

Lunch en diner
Alle dagen van de week hebben wij voor u de lekkerste broodjes, soep, salades, lunchgerechten en maaltijden (ook afhalen!). Alles vers en ter plekke bereid. (linken naar menukaart).

Iets te vieren?
Een personeelsfeest? Familie-uitje? Neem contact op voor de mogelijkheden. We denken graag met u mee.

Fietsers
De Kop van Overijssel is een prachtig gebied om te fietsen. Logisch dat diverse knooppuntroutes bij ons in de buurt liggen. Café De Kleine Burcht is een prima plek om uw fietstocht te starten en te eindigen. Aan de overzijde is ruime parkeergelegenheid voor uw auto. De fiets kunt u voor het terras stallen.

Wandelaars
Lekkere boswandeling gemaakt in het mooie Kuiderbos? Dan is het tijd om even uit te blazen bij De Kleine Burcht. Dé plek voor een verfrissend drankje of vers gezette koffie. Met iets lekkers erbij misschien?

Weten wat er in het Kuinderbos te doen is? Ga naar http://www.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/kuinderbos/activiteiten. Het hele jaar door organiseert Staatsbosbeheer leuke en interessante activiteiten voor jong en oud. En daarna bent u natuurlijk van harte welkom bij De Kleine Burcht voor een hapje en een drankje.

0 comments on “Add yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *